Zoeken

Medio komende week heeft het CHP overleg met wethouder Eerdmans en de beleidsambtenaar. Alle e-mails nemen we mee! Dat geldt ook voor de reacties op deze blog!

De gemeente kent deze site en zal ongetwijfeld meelezen.

We vragen u: reageer! liefst voor medio deze week! Reageer a.u.b zoveel mogelijk bij het onderwerp in deze blog, dat voor uw verhaal van toepassing is.

5 Responses to “CHP werkt met uw reacties!”

 • Ineke says:

  Uitlaatgebied Filsofentuin Schollevaar is een ramp. Eerst de nodige brandnetels en vlak langs druk fietspad. En dan kom je bij speelveld voor de honden en racen de schoolgaande fietsers met een enorme vaart over dat veld want dat is een veel kortere route. Tja…da ze vanaf een voetpad komen maakt voor hen echt niet uit.

  Hoop dat ze snel een hek rond dat veld plaatsen zodat fietsers daar in ieder geval niet meer kunnen komen.

 • Leoniek says:

  Dit beleid zou veilig en duidelijk moeten zijn….juist….Hier in middelwatering lopen een aantal routes pal langs drukke wegen.(reigerlaan, meeuwensingel) Er is geen stoep voor de hondenbezitter en dus lopen we verpicht op het fietspad. De Capelse schooljeugd die me zo “vriendelijk” vertellen wat ze van mij daar op het fietspad vinden verwijs ik allemaal met een glimlach door naar de heer Eerdmans.Dit is wachten op ongelukken. Maar misschien moet dit weer eerst zo,n verdroken kalf verhaal worden. Vorige week liep ik in een losloopzone. Denkende dat ik op een veilig stuk liep , schoot mijn hond tussen de muur door die het “snipperpad” en de weg van elkaar scheiden. Het heeft letterlijk maar een haar gescheeld…
  Ook viel het mij op dat de rode borden rap geplaats zijn. Bij mij achter staan er zelfs twee stuks op pak weg 200 meter. Ach ja, een speeltuin en trapveldje…Groene bordjes vind ik alleen als ik heel goed zoek. En dan staat het ook nog naast een rotonde en een drukke doorgaande weg. Niemand hoeft last te hebben van mijn hond, maar meer vuilnisbakken zouden geen kwaad kunnen. De verschafte kaartjes zijn ronduit slecht te lezen en er bestaat nog steeds veel onduidelijkheid van waar nou wel en waar nou niet. Sociaal gezien kom ik dan weer wel aan mijn trekken want er is nog geen dag voorbij gegaan dat ik geen mensen, al dan niet met kaartje tegenkom die hun ongenoegen spuien. Mijn hondje uitlaten was tot begin deze maand een ontspannen activiteit….

 • Annelies Davies says:

  De gemeente schrijft in de folder dat loslopende honden verkeersgevaarlijke situaties kunnen opleveren. Dus onbegrijpelijk dat Hier in Schollevaar losloopgebieden langs fietspaden zijn en zelfs 1 gebied langs een drukke weg. Ook staat de begroeiing metershoog op 1uitlaatgebied,belachelijk gewoon! Mijn hond doet zijn behoefte daar niet. Hier is niet over nagedacht.

 • Tanja says:

  ” ook kunnen loslopende honden soms plotseling oversteken of achter fietsers aanrennen. Dit levert gevaarlijke situaties op ”
  Dit staat in de folder met de uitleg over de nieuwe regels…Kan wethouder Eerdmans dan eens uitleg geven waarom de ( smalle) groenstroken bij de meeuwensingel en reigerlaan, beide grenzend aan een druk fietspad en een drukke doorgaande autoweg, zijn aangewezen als uitlaatgebied?

  Daarnaast wordt er op dit moment al gecontroleerd. Prima, als het allemaal op orde was geweest en dat is het dus niet. De rode bordjes zijn rap geplaatst, de groene zijn nog ver te zoeken. Gevolg; er is geen duidelijkheid waar nu precies de uitlaatzones beginnen en eindigen, of is het de bedoeling dat we kaartlezend onze honden uitlaten?

 • Gerd says:

  Vanmorgen weer met gevaar voor eigen leven de drukke BurgemeestervanDijklaan overgestoken om mijn hond uit te laten. Loslopen kan echt niet want met een drukke bereden weg direct naast het uitlaatgebied is daar geen sprake van. Voor we bij de oversteek kwamen eerst al een schollevaartse weg moeten aflopen, waar de hond ook al niet los kan door het drukke fiets en bromfiets verkeer waar we tussen lopen. Ik kan niet zeggen dat dit nieuwe beleid een verbetering is. Ja, alleen als je niets om honden geeft, dan is dit beleid geweldig.